Notícies

Diada de Festa Major

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, la Jove de Barcelona celebrarem tot un seguit d’actes que culminaran amb la Diada Castellera del proper 28 de novembre a la plaça d’Orfila.

El divendres 26, a partir de les 19 hores, farem un entrenament obert al qual hi està tothom convidat. Us farem unes pinzellades sobre què és això de fer castells, mentre la colla prepara la diada de diumenge.

El diumenge 28, a partir de les 10 del matí, farem un taller de canalla destinat a tots aquells nens i nenes que vulguin provar de fer castells. Serà divertit i amè! A continuació, farem un esmorzar de festa major, abans d’anar cap a plaça.

El mateix diumenge, per acabar els actes de la festa major, celebrarem la Diada de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, a partir de les 12 del matí, a la plaça d’Orfila. Actuarem juntament amb la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample.

Us animeu a venir a veure’ns i a participar del fet casteller? Us hi esperem!

JuanjoDiada de Festa Major