Notícies

Vine al XXVII Concurs de Castells de Tarragona amb la Jove!

Cada dos anys les millors colles castelleres de Catalunya i les Illes Balears participen al Concurs de Castells de Tarragona. Hi ha tres formats: el Concurs de Torredembarra —on hi participen les colles més modestes, però no menys importants—, el Concurs de dissabte —on hi ha colles de nivell mitjà-alt—, i el Concurs de diumenge —on hi van les millors de les millors—.

Enguany, per segon cop consecutiu tornem a ser en l’edició de dissabte, i volem que visquis amb nosaltres aquesta experiència tan única! El Concurs és l’espectacle casteller més gran del món. I veuràs castells, clar, però viuràs unes emocions que només podràs experimentar allà. I si véns amb nosaltres et sortirà per 0€! Només et cal venir als propers entrenaments per aconseguir  entrada gratuïta per ser amb nosaltres a plaça, transport amb la colla i la nostra samarreta tot de franc! Baixem cap a Tarragona dissabte matí i tornem cap a Barcelona cap al tard del vespre.

Propers entrenaments:
– Divendres 28/9
– Dimarts 2/10
– Divendres 5/10

Per estar a l’aguait de tot el que es cou sobre nosaltres i per a més informació sobre el Concurs de Castells, segueix-nos a les nostres xarxes socials:
   

ÀlexVine al XXVII Concurs de Castells de Tarragona amb la Jove!