Vine al XXVII Concurs de Castells de Tarragona amb la Jove!

Cada dos anys les millors colles castelleres de Catalunya i les Illes Balears participen al Concurs de Castells de Tarragona. Hi ha tres formats: el Concurs de Torredembarra —on hi participen les colles més modestes, però no menys importants—, el Concurs de dissabte —on hi ha colles de nivell mitjà-alt—, i el Concurs de diumenge —on hi van les millors de les millors—.

Enguany, per segon cop consecutiu tornem a ser en l’edició de dissabte, i volem que visquis amb nosaltres aquesta experiència tan única! El Concurs és l’espectacle casteller més gran del món. I veuràs castells, clar, però viuràs unes emocions que només podràs experimentar allà. I si véns amb nosaltres et sortirà per 0€! Només et cal venir als propers entrenaments per aconseguir  entrada gratuïta per ser amb nosaltres a plaça, transport amb la colla i la nostra samarreta tot de franc! Baixem cap a Tarragona dissabte matí i tornem cap a Barcelona cap al tard del vespre.

Propers entrenaments:
– Divendres 28/9
– Dimarts 2/10
– Divendres 5/10

Per estar a l’aguait de tot el que es cou sobre nosaltres i per a més informació sobre el Concurs de Castells, segueix-nos a les nostres xarxes socials:
   

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tumblr
WhatsApp
Telegram
Reddit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més

Més notícies

Diada de Festa Major

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, la Jove de Barcelona celebrarem tot un seguit d’actes que culminaran amb la

Classes gratuïtes de tabal

Vols aprendre a tocar el tabal? A la Jove de Barcelona oferim classes gratuïtes per a totes aquelles persones que vulguin aprendre’n! T’animes a provar-ho?