Diada de Vigílies dels Saballuts

El dissabte 22 d’octubre vam participar, juntament amb els Castellers de Mollet, a la Diada de Vigílies dels Castellers de Sabadell.

Aquesta ens la vam plantejar com una diada forta de cara a les pròximes jornades. Després d’una petita excursió per Sabadell, vam arribar a la plaça on ens vàrem reunir les tres colles. Va ser també una diada on els Saballuts van aprofitar per preparar molt bé la diada que teníen el dia següent, que els hi va sortir genial!

Vam obrir la diada amb un pd4, ja tard quan gairebé el sol havia marxat. El primer castell que vam enlairar va ser el 3d7. A segona ronda, el 4d7. Va ser un 4d7 dels més treballats que hem portat mai a plaça. Amb problemes d’alçades i segons i terços lluitant per mantenir la mida. Dur però sense arribar a ser problemàtic. La diada la vam tancar amb un 3d6a, castell que no veia plaça des de l’agost! Per finalitzar, a la ronda de pilars, pd5, com és habitual!!!

Agraïm molt efusivament tant a Saballuts com a Castellers de Mollet per la gran participació a la pinya. La Jove anàvem justos de gent i a plaça hi havia un ambient maquíssim amb un ambient de companyonia genial. Mitja diada és vostra Saballuts i Mollet!

Aquest bon rotllo es va notar especialment en arribar al local dels Castellers de Sabadell, on havíen preparat un pica-pica tan bo com abundant, infinit i digne de les tavernes de Hobbiton! Genial!

En definitiva, una altra diada forta per encarar el final d’aquesta primera temporada de la Jove de Barcelona!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157627926877023″]

Share:

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en tumblr
Tumblr
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en reddit
Reddit
Més

Més notícies

Diada de Festa Major

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, la Jove de Barcelona celebrarem tot un seguit d’actes que culminaran amb la

Classes gratuïtes de tabal

Vols aprendre a tocar el tabal? A la Jove de Barcelona oferim classes gratuïtes per a totes aquelles persones que vulguin aprendre’n! T’animes a provar-ho?