Festa Major de Sant Ildefons

El passat dimecres 12 d’octubre, amb motiu de les festes majors del barri de Sant Ildefons, els Castellers de Cornellà ens van convidar a la diada castellera a la Plaça del Pilar.

La diada, que va començar una miqueta més tard del que teníem previst degut als altres actes festius que es van celebrar a plaça, va anar genial! Com que anàvem justos de temps, la diada va començar directament sense els trets habituals de sortida que representant els pd4.

Val a dir, que des del primer moment, el companyerisme i la bona relació amb la colla dels Castellers de Cornellà va ser realment excepcional! A plaça un ambient maquíssim, i veure ambdues colles ajudant-se tant a les pinyes ens va deixar una molt bona sensació.

Vam començar doncs amb el 4d7. És el tercer cop que el portem a plaça i el tercer cop que el descarreguem! Seguit del 3d7 i del 5d6, vam tornar a repetir aquesta tripleta que conforma, fins ara, el repertori de la nostra millor diada, tot tancant-la amb el pd5!

Com a novetat, les estrenes. En aquesta diada vam estrenar molts castellers que s’havíen estat entrenant prèviament i que encara no havíen pujat a tronc a plaça. I no per ser menys significatives són menys importants, també hi van haver estrenes a les pinyes, a les quals Castellers de Cornellà van donar un suport absolut! Val a dir, que en aquesta diada vam estrenar un pd5 diferent al que havíem portat a plaça fins ara! =)

Tot just acabada la diada, els grallers, gralleres i timbalers de Castellers de Cornellà i de la Jove de Barcelona, van fer un seguici de cercavila fins al local on havia preparat un pica-pica. Una altra mostra del bon rotllo que es va viure tota l’estona, i que van acabar amb un obsequi a la colla!

Moltes gràcies per aquesta bona diada Castellers de Cornellà! Esperem trobar-nos ben aviat a les places! 😉

Castellers de Cornellà: 4d7, 5d6, 3d6a i pd5
Jove de Barcelona: 4d7, 3d7, 5d6 i pd5

Podreu consultar els resultats oficials de la diada aquí. I com sempre, seguir el nostre ranking a Webcasteller.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157627891712822″]

Share:

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en tumblr
Tumblr
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en reddit
Reddit
Més

Més notícies

Diada de Festa Major

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, la Jove de Barcelona celebrarem tot un seguit d’actes que culminaran amb la

Classes gratuïtes de tabal

Vols aprendre a tocar el tabal? A la Jove de Barcelona oferim classes gratuïtes per a totes aquelles persones que vulguin aprendre’n! T’animes a provar-ho?