Diada a la FM del Poblenou! Dues estrenes!

Diumenge 18 la Jove de Barcelona vam celebrar la nostra pròpia diada castellera dins el marc de les Festes Majors del Poblenou.

Bé, Poblenou és un barri on estem molt arrelats. Ja des de l’any passat quan vam començar, aquest barri va ser un dels nostres punts forts. Aquest any hem repetit, i hem entrenat durant la temporada d’estiu a la Rambla del Poblenou per tal d’apropar-nos més a la gent del barri.

Com no podia ser d’una altra manera, després d’haver tingut tanta presència, ens vam plantejar aquesta diada com una de les més fortes, tant per fer una bona exhibició de cara a la gent del barri -que ens ha estat donant suport tot aquest temps-, com per fer una diada de preparació cap als següents dos grans reptes: la diada castellera de les colles locals de la Mercè, i el Concur7 de Torredembarra.

La mala notícia, és haver començat la diada totes tres colles amb els pilars de dol per l’accident que va tenir lloc a Montblanc el passat 11 de setembre. Des d’aquí volem donar tot el nostre suport i condol a la família d’en Ramon Rovira i a la colla dels Minyons de l’Arboç.

Els convidats d’aquesta diada eren els Castellers de Caldes de Montbuí i els Salats de Súria. A la Rambla del Poblenou, s’hi vivia un ambient molt festiu i molt sentiment de germanor.

Primer 4d7, descarregat!

La Jove de Barcelona vam començar a la 1ª ronda amb el 4d7! Aquest era el primer cop que el portàvem a plaça, i l’hem descarregat a la primera! Haver-lo descarregat ens va suposar una bona injecció d’adrenalina, tant com per tirar a 2ª ronda el 3d7, també descarregat! El tercer cop que portàvem a plaça aquest castell de set i el segon cop en descarregar-lo. Vam acabar amb una altra estrena a la 3ª ronda, el 5d6, que a plaça no l’havíem fet mai encara. Per finalitzar, el pd5.

És, fins al moment, la millor diada de la nostra història. Ens havíem plantejat grans reptes per aquesta data, tant per la proximitat a les següents diades de vital importància com pel lloc on era la exhibició. Volíem que el nostre treball al barri es veiés reflexat amb la camisa grana… i així ha sigut!

   
Primer 5d6, descarregat!En acabar la diada vam fer un pica-pica amb Castellers de Caldes i Salats de Súria… el temps va aguantar justet per menjar i que comencés a ploure, tot amb molta puntualitat castellera!

Els resultats de la diada són els següents:

Castellers de Caldes: pd4, 4d6a, i3d6n, 3d6, id2d6, 2d6 i 2pd4
Salats de Súria: pd4, 2d6, 3d6, 3d6a i pd4xs
Jove de Barcelona: pd4, 4d7, 3d7, 5d6 i pd5

Els resultats oficials de la diada els trobareu a la web de la Coordinadora.

Ara ens toca treballar molt, molt intensament les properes setmanes pel que ens espera: La Mercè i el Concur7! Ho donarem tot! T’ho perdràs?

Vine i uneix-te a aquest gran projecte, accepta el repte!!!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157627579122411″]

Share:

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en tumblr
Tumblr
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en reddit
Reddit
Més

Més notícies

Diada de Festa Major

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, la Jove de Barcelona celebrarem tot un seguit d’actes que culminaran amb la

Classes gratuïtes de tabal

Vols aprendre a tocar el tabal? A la Jove de Barcelona oferim classes gratuïtes per a totes aquelles persones que vulguin aprendre’n! T’animes a provar-ho?