Cercavila de Festa Major

Prova neta al Cercavila de la FM Poblenou

El passat dissabte 10 de setembre vam participar al Cercavila de la Festa Major de Poblenou. En aquest Cercavila van participar les diferents entitats festives del barri barceloní, on es va poder veure una bona mostra de cultura popular: diables, geganters, grallers, bèsties de foc i castells!

El recorregut que començava a la Rambla del Poblenou amb el carrer Pere IV, va portar la gent fins a davant el casino que es troba a la mateixa rambla. Allà s’hi va fer el pregó de la Festa Major d’enguany que dura fins al cap de setmana vinent.

Durant el recorregut, la Jove de Barcelona vam fer un parell de proves de netes per exhibir al públic assistent uns quants castells, acompanyats al ritme dels grallers i el tabaler de la colla que amenitzàven el recorregut amb temes de cercavila! Després, en acabar i arribar a on tenia lloc el pregó, vam fer un pd4 i a continuació un 3d6 que van quedar ben macos!

Tot això, per anar fent boca de cara al pròxim cap de setmana, on tindrà lloc la diada castellera de la Festa Major d’aquest barri i on hi participem els Salats de Súria, els Castellers de Caldes i la Jove de Barcelona… Veniu a participar i a fer pinya! Us hi esperem a tots!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157627647333470″]

Share:

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en tumblr
Tumblr
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en reddit
Reddit
Més

Més notícies

Diada de Festa Major

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, la Jove de Barcelona celebrarem tot un seguit d’actes que culminaran amb la

Classes gratuïtes de tabal

Vols aprendre a tocar el tabal? A la Jove de Barcelona oferim classes gratuïtes per a totes aquelles persones que vulguin aprendre’n! T’animes a provar-ho?