Notícies

Hivern JBCN: Concert Jove i Escola de Castells

La notícia que tots estàveu esperant arriba! Sobretot pels més motivats! Poseu-hi atenció!

 

Festa Major de Sant Andreu de Palomar

Sí, clar, acabem la temporada castellera, però això no significa pas que la colla s’acomiadi del 2015 i aturi màquines fins el 2016. No pas! La colla segueix activa, però des de la vessant més associativa, cultural i participativa! Durant aquest mig mes que resta, la colla participa en la Festa Major de Sant Andreu de Palomar organitzant diferents activitats per la colla i el barri: dinar popular, jocs, taller casteller…i el concert anual!!

I com funciona tot plegat? Rendint homenatge al déu Thor!

No, no caldrà arribar a tant, però hem de col·laborar-hi tots per fer una setmana d’allò més especial! Seguiu llegint per assabentar-vos-en bé.

Activitats obertes a tothom:

  • 14h. Plaça Can Fabra. Dinar popular (preu 5€): inclou carn a la brasa, brou i beguda.
  • 18h. Plaça Can Fabra. Taller casteller: obrirem els castells al barri; qui en vulgui aprendre ara és el moment!
  • 22h. Plaça Can Fabra. Concert de Festa Major: la música més canyera amb Papel Secante, The Rayberis i PD Cooba!

Activitats de la colla:

  • 16.30h. Casa Grana. Jocs: sis grups de la colla se sotmetran a tot allò que la Comissió d’Activitats els hi faci fer.

 

Escola de Castells

I ja està? Com que si ja està…?!

Doncs no! Escola de Castells! Com? Sí, per fer ara el friki que podem, però sense fer-nos mal eh!! (la Tècnica us vigila!) Ara, què és l’Escola de Castells? Per alguns és dir “entrenament friki” però més maco, però ben bé el concepte és diferent, ja que pretén que ens ho passem bé i seguint veient-nos. Podrem millorar les posicions que fem als castells, provar d’altres, posar-nos forts per l’any vinent, fer que la colla segueixi activa i puguin incorporar-se nous castellers… En definitiva és una mica el que nosaltres vulguem.

Quan? On?

Tots els divendres de novembre, desembre i gener. De 19h a 21/21.30h. A la Casa Grana 2.0. En el cas de que algun divendres no es pugui fer s’avisarà als membres de la colla per les xarxes tradicionals.

Au, a fer-la grossa i passar-nos-ho com sabem!

Cartell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferran TorredeflotHivern JBCN: Concert Jove i Escola de Castells