Notícies

Diada d’inici de temporada dels Micacos.

Diumenge 16 de març, tots estàvem esperant aquesta data. Primera diada post Santa Eulàlia, ara sí que comença la temporada!

Un diumenge que es lleva amb un sol esplèndid, el perfecte per l’ocasió així que els castellers de la Jove es desplacen cap a un escenari ja conegut, la plaça del Pou del Greix a Badalona, per fer castells a la Diada d’inici de temporada dels Castellers de Badalona que un any més ens hi han convidat, gràcies Micacos!

A les 12 ja hi som tots; Micacos, Castellers de Sant Cugat i els de la Jove així que comencem amb els pilars d’inici per arrencar motors.

Seguidament, toca alçar els castells. Primera ronda, comença la Jove. I si obrim, ho fem bé, amb el primer 4d7 de l’any! Il·lusió entre els membres de la colla, ja hi havia ganes de poder portar el castell a plaça i obrir el pot dels castells de 7 per a aquesta temporada! Aquest espectacular 4d7 va anar acompanyat de 2 castells de 6, el 4d6p i el 5d6! Castells ràpids, lleugers i amb canvis respecte els de Santa Eulàlia. I per acabar 2pd4.

La colla va sortir amb bones sensacions de plaça, cantant el clàssic REMEM i contents de les estrenes de camisa i els debuts a canalla, pinya i tronc!!!

Vam avisar i així va ser, tots cap a la platja, només cal creuar el passeig i les vies i ja estem a la sorra. Tota la colla dinant a la platja de Badalona sota l’imponent sol que ens acompanyava. “Tuppers”, entrepans, menjar japonés, menjar americà. Tothom s’alimenta per agafar forces per… acabar tirant a mitja colla a l’aigua!!! Feia sol, però l’aigua estava congelada, esperem que dimarts vingueu tots a l’entrenament encara que estigueu una mica encostipats ehh!!! Repartirem mocadors pels més afectats!!

Poms, pilars, falconades, rugby, volley, birres, gelats, el joc de la figa, acrobàcies de circ,… I així vam passar la tarda, una tarda genial i que dóna energia per a tota la temporada. Som una gran colla, una gran família!!!

Resultats oficials:

JBCN: p4, 4d7, 4d6p, 5d6, 2p4

Micacos: p4,4d6p, 4d7, 2d6, 2p4

Gausacs: p4, 4d7, 4d7p, 3d7, p4

Aquí podeu repassar les fotografies:

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642454084065″]

Si voleu venir als propers entrenaments, ja sabeu, com sempre: Dimarts 18:30 i divendres 19:00, entrenaments castellers a la CASA GRANA.

I si voleu veure més castells granes: Diumenge 23 Diada a Terrassa, a la plaça de Can Palet amb els Minyons de Terrassa.

Ferran TorredeflotDiada d’inici de temporada dels Micacos.