Final de temporada 2012!!!

I ara sí, ara ja podem dir ben alt “FUAAAAAAAAAA!!!!!!!“. La Jove de Barcelona hem donat “el extra” aquesta temporada, i ho hem demostrat sobretot els darrers caps de setmana amb diades molt, molt intenses i treballant com mai entrenament rere entrenament!

Després del burst de Molins de Rei, on vam portar la nostra millor diada tècnica, hem acabat la temporada 2012 finalment a la Sagrera, un dels barris on passem gran part del nostre temps. La nostra última diada té un format una mica diferent, i aprofitem per passar una bona estona fent allò que més ens agrada: castells! I no només fer-los, sinó gaudir fent-los!

Així ho hem fet aquest diumenge 11 de novembre a la plaça Masadas. Acompanyats dels nostres amics de la Colla Jove de l’Hospitalet i dels Castellers de Castelldefels, vam portar nous reptes a plaça i hi vam enlairar castells mai vistos!

Vam començar la diada passades les 11:30h del matí, amb un cel una mica ennuvolat que ens va respectar durant tota la diada. Les tres colles vam obrir amb pd4, tot coincidint amb la gravació d’un Lip Dub d’aquest barri a càrrec de la Comissió de Festes de la Sagrera.

En acabar els de la Jove de Barcelona vam començar amb el 4d7. Un castell que ja hem fet bastants cops i que després d’haver portar algun castell de set i mig dominem una mica més, sempre sense oblidar, que els castells no es regalen i mai no val confiar-s’hi! Tot seguit, vam fer la primera de les nostres “bizarrades“, un nou repte amb l’única intenció de passar-ho bé i poder fer participar a molta gent de l’activitat castellera: 3d6 i 4d6 simultanis!!! Molt contents d’haver pogut portar aquests dos castells alhora a plaça, és un indicatiu de que la colla no para de crèixer, però també hem d’agraïr a les colles amigues convidades pel seu suport en tot moment! Com que encara no teníem prou amb això, vam portar un nou castell a plaça, primer cop fora d’entrenament i una novetat dins el nostre repertori: a tercera ronda vam descarregar el 7d6! Gran castell, que ens va donar un petit ensurt que vam ser capaços de defensar. Els castells costen i s’han d’infravalorar mai, sigui quin sigui el nivell o la dificultat! Vam voler clausurar la nostra última diada de la temporada amb la segona bizarrada de la temporada, una que l’any passat ens vam quedar amb ganes de fer per la pluja… el pd4 amb el 3d6! O el pd4^3! O… espera, com se’n diu d’això? Sí, sí, el que llegiu! Vam fer un 3d6 amb el pilar a l’inrevés, desafiant totes les lleis de la física i les tradicions més antigues que els castellers antediluvians sempre han respectat i transmés de generació en generació als caps de colla de totes les colles. Vam aixecar el pd4 i el vàrem revestir amb un 3! Una obra inèdita que podeu veure aquí mateix!Vam tancar oficialment la diada amb els pd4 de rigor, per obtenir el perdó de les deïtats pel nostre darrer i divertidíssim castells. Joves… l’hem de repetir!!!

Els resultats finals de la diada van ser els següents:

Colla Jove de l’Hospitalet: pd4, 3d6, 4d6 i pd4
ACP Castelldefels: pd4, 3d6a, 4d6a, 2d6, pd5(c)
Jove de Barcelona: pd4, 4d7, 3d6 i 4d6 simultanis, 7d6, pd4^3d6

Els resultats oficials de la diada els trobareu a la web de la Coordinadora.

Ah! Aprofitem per comunicar-vos, que el món casteller ja compta amb una aplicació oficial, l’aplicació Castells de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que ha estat desenvolupada per l’Eric Sala! Cap de colla, ets un crack!

Aplicació Castells per a Android
Aplicació Castells per a iPhone

Bé, aquest és un resum de com vam tancar la temporada… La diada castellera la vam acabar amb un gran dinar, la Festa de Cloenda de Temporada 2012 #jBCN que va ser genial… però d’això, us en parlarem extesament més endavant!

Ara tenim vacances. Durant aquest temps, la vida a la Jove de Barcelona no para! El proper divendres mateix, comencen els entrenaments per Torneig Intercasteller de Fútbol, i a més, com ja sabeu… Tenim el Projecte 03 per endavant!

Descanseu de castells aquests dies, agafeu forces i veniu preparats, perquè la temporada vinent… Donarem l’extra un cop més!

VISCA LA COLLA… GROGA!

Share:

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en tumblr
Tumblr
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en reddit
Reddit
Més

Més notícies

Diada de Festa Major

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, la Jove de Barcelona celebrarem tot un seguit d’actes que culminaran amb la

Classes gratuïtes de tabal

Vols aprendre a tocar el tabal? A la Jove de Barcelona oferim classes gratuïtes per a totes aquelles persones que vulguin aprendre’n! T’animes a provar-ho?