Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Diada d’estiu de la #JBCN ’12

General | Comentaris tancats a Diada d’estiu de la #JBCN ’12
Diada d’estiu de la #JBCN ’12
 
Dissabte 21 de juny vam arribar al final del primer tram de temporada… I quina temporada!!!

La Diada d’estiu de la Jove de Barcelona se celebra a la Plaça del Rei de Barcelona, indubtablement una de les places més boniques de la nostra ciutat, amb una dispoció genial per a fer castells, resguardada per l’ombra i envoltada de gent!

Aquest any la colla convidada ha estat Tirallongues de Manresa. Contentíssims d’haver compartit plaça amb els rallats, amb un ambient a plaça immillorable, tant dins les pinyes com fora, on els músics també van col·laborar amb els de la JBCN! Gràcies Tirallongues!!!

Aquesta diada de clausura la vam començar amb 2pd4 simultanis, estrenant gent a plaça! Després d’obrir la diada, vam enlairar el primer castell. Aquest castell marcaria la resta de la diada per a nosaltres. Portàvem un castell nou a plaça, que ja havíem practicat prèviament a l’entrenament però que vam reservar per a aquest dia. El 3d7p!!! Es el primer cop que el fem, descarregat exitosament, treballant una mica a quarts però sense dificultats, amb una execució genial! Descarregar aquest castell de set i mig ens va donar alè i Força per la resta de la diada! Carregats de midiclorians, el segon castell va ser el 3d7, molt parat. L’últim castell que vam descarregar va ser el 4d7 també molt ben executat. Per tancar la gran diada castellera vam enlairar el pd5.

Els Tirallongues van fer també una boníssima diada castellera, van començar també amb 1pd4. Seguidament un 4d6a molt parat. El segon castell va ser el 3d7 i van culminar la diada amb un bon 2d6! Com és habitual, pd5 per tancar!

En definitiva, una diada brutal. La Jove de Barcelona va quedar contentíssima. Volíem acabar ben fort el primer tram de temporada, i a base de treball i esforç durant els entrenaments hem pogut portar ja un 4d7p i un 3d7p. Gràcies a totes les colles que ens han acompanyat aquest temps a plaça i els voluntaris d’altres colles que fins i tot han compartit entrenaments amb nosaltres!

Els resultats oficials de la diada els trobareu a la web de la Coordinadora:

Tirallongues de Manresa: pd4, 4d6a, 3d7, 2d6 i pd5
Jove de Barcelona: 2pd4, 3d7p, 3d7, 4d7 i pd5

També podeu consultar el seguiment i els reports de la diada fets per @castellistica.

Com sempre, podeu anar mirant el rànquing a Webcasteller.

La festa després de la diada va començar amb una Polca d’Ours amb els músics dels Tirallongues i els de la JBCN. Un parell de cançons més van posar fi a la gran diada.

La Jove de Barcelona vam anar a continuar la festa i la celebració d’aquest tram de temporada al parc de la Ciutadella, on vam fer un sopar de carmanyola amb grans, petits i convidats d’altres colles!

Ara s’apropen les vacances, però com que els castells provoquen addicció, hem preparat uns “entrenaments frikis” a partir del dia 27 de juliol fins el dia 17 d’agost. Durant aquest temps us esperem tots els divendres a la Rambla del Poblenou número 42, davant el Casinet del Poblenou i davant l’orxateria El Tio Che!


Fer el mapa més gran

Nosaltres tornarem a la càrrega seriosament a partir del dia 22 d’agost en aquest mateix lloc, al Poblenou, amb els nostres entrenaments itinerants!

Us hi esperem!

Bones vacances i que la Força us acompanyi!