Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Diada a Caldes de Montbui

General | Comentaris tancats a Diada a Caldes de Montbui
Diada a Caldes de Montbui
 
Aquest diumenge dia 6 de maig els castellers de la Jove vam sortir de Barcelona per fer castells a Caldes de Montbui en una diada amb els locals: els Castellers de Caldes de Montbui, i també amb els Nois de la Torre.

De seguida que vam ser a plaça va començar la diada i vam aixecar castells els tercers. Per escalfar motors, però, vam fer pilars de 4 totes les colles alhora i nosaltres vam començar amb un pilar de 4 aixecat per sota, que feia temps que no el fèiem a plaça.

El primer castell que vam triar va ser un 4 de 6 amb el pilar que va servir per fer debutar a canalla i a la gent nova de pinya que s’ha anat incorporant aquests últims dies. Va anar molt bé.

A segona ronda vam fer el primer 2 de 6 de l’any, era el primer però per tal i com va anar no ho semblava pas, va anar ràpid i quiet en tot moment. Aquest tenia molt canvis respecte als que vam fer l’any passat a pinya, tronc i canalla.

L’últim castell que vam fer va ser un 3 de 6 amb el pilar on també hi havia molta gent nova a gairebé totes les posicions. Tot i això un castell quiet i segur que no va patir en cap moment. Per acabar vam aixecar dos pilars de quatre on, per seguir amb la tònica de la diada, també hi van haver estrenes.

Després de que les gralles toquessin el Toc de Vermut i la ja clàssica Polca d’Ours (amb ball inclòs, per suposat!), els Castellers de Caldes de Montbui ens van convidar al seu local a fer un pica-pica que, després de la calor que vam passar a plaça, va ser molt agraït per tothom. Moltes gràcies!

Els resultats oficials de la diada els trobareu a la web de la Coordinadora.

I com sempre, podeu seguir el rànking a Webcasteller!

Visca la colla: GROGA!