Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Temps de Barri a Navas

General | Comentaris tancats a Temps de Barri a Navas
Temps de Barri a Navas
 
A la Jove de Barcelona no només fem castells. De la mateixa manera que no assajem, sinó que entrenem, no només entrenem; entrenem a persones.

Per això, demà dissabte 14 de maig participem a les activitats programades per Temps de Barri. Tot seguint amb la nostra filosofia, i continuant el projecte pel qual ens van atorgar al 2010 el Premi de Foment de la Participació dins el marc de Barcelona Ciutat Jove 2010, no volem deixar de promoure la cultura popular entre els més petits i els més grans. Temps de Barri és una entitat que s’encarrega d’organitzar activitats per a infants i families senceres fora de l’horari lectiu, aconseguint apropar a les families durant el temps d’esbarjo. En el següent enllaç trobareu el programa de valors que promou Temps de Barri.

I què fem exactament demà? Demà, Temps de Barri organitza unes jornades anomenades “Junts amb música“, una activitat familiar amb la qual s’intentarà apropar a les families i als nens de tres barris diferents: Navas, el Congrés i els Indians. Durant tot el dia es duran a terme tallers musicals, actuacions de diferents estils de música, danses tradicionals… la Jove de Barcelona no ens volem perdre aquesta oportunitat, i per això col·laborem amb la causa! La canalla no pot perdre’s aquesta oportunitat de fer germanor, tant amb la resta d’infants, com la oportunitat de veure que realment és possible compartir el temps d’esbarjo i oci amb les seves famílies, pares i mares!

Us convidem a tots i a totes, doncs, a venir a fer-nos una visita demà, a partir de les 11h. del matí, als jardins de Maria Soteras i Mauri! La Jove de Barcelona us hi espera! Els més petits gaudiràn molt!

Com podeu arribar? És molt fàcil, els jardins de Maria Soteras i Mauri estàn molt a prop de la para de metro de L1 de Navas.


Mostra Sense títol en un mapa més gran