Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

App per a Android i iPhone

General | Comentaris tancats a App per a Android i iPhone
App per a Android i iPhone
 
A la Jove de Barcelona som moderns. El món avança, i nosaltres avancem amb ell. Així ho fem cada dia a entrenament, estudiant noves formes d’enfocar els castells. Per això hem decidit biolinkar-nos a la tecnologia! A la Jove de Barcelona ja som 2.0! Espera, espera… he dit 2.0?!?! A la Jove de Barcelona ja som 3.0!!!

Us presentem la segona aplicació castellera dissenyada per als nous terminals mòbils. La primera aplicació de colles castelleres que tant podeu fer servir ara al vostre terminal iPhone o al vostre terminal Android! Amb aquesta App podreu estar connectats amb nosaltres a qualsevol hora i a qualsevol lloc. Rebreu les actualitzacions del nostre estat tan bon punt obriu l’aplicació, i podreu mantenir-vos informats dels nostres pròxims esdeveniments, dels resultats de les nostres últimes exhibicions i veure les nostres fotos més recents tot llegint els nostres tweets!

Si vols seguir-nos de ben a prop, ara ho tens molt fàcil! Connecta amb nosaltres!

Descarrega la teva aplicació de la Jove de Barcelona per a Android o per a iPhone als següents enllaços:

Aquesta aplicació ha sigut desenvolupada pel nostre cap de colla, l’Eric Sala Marin, que com alguns de vosaltres sabreu, ja es va encarregar fa temps de fer la primera aplicació castellera per als terminals mòbils de les noves tecnologies. La primera App castellera consistia en una calculadora dels punts dels castells, que trobareu aquí:

Ara, el nostre cap de colla ha desenvolupat aquesta nova aplicació, molt més treballada i molt més completa, amb la qual podreu accedir a les nostres notícies més recents des del vostre telèfon! Esperem que us agradi i que la trobeu útil!